AYDIN / DİDİM - Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ GÖKMEN ÖZEN (TBM) TÜRKİYE BAĞIMLILKLA MÜCADELE ÇALIŞMA LARI KAPSAMINDA BU HAFTA 9 VE 10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE "TEKNOLOJİ BAĞIMLILI" KONUSUNDA BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZLE TEKNOLOJİK ALETLERİN HAYATLARIMIZI KOLAYLAŞTIRIP KOLAYLAŞTIRMADIĞI KONUSU ÜZERİNDE DURARAK ZAMAN KULLANIMI AÇISINDA TELEFONLARIN YERİNİ TARTIŞMIŞTI.

Mrt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarı gösteren mart ayı öğrencileri  seçilmiştir.

Mrt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri tarafından İstiklal marşı kabul ve çanakkale zaferi panosu hazırlandı

Mrt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri sosyal bilgiler dersinde Türkiye`de yetişen tarım ürünleri haritasını görsel hafızayla, yaparak yaşayarak kalıcı öğrenme sağlanmaya çalışıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü  "VAKTİ KUŞANMAK ETKİNLİKLERİ" kapsamında okulumuz son sınıf öğrencilerinin dini,manevi,ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Mübarek Ramazan ayına, "Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan" dedik. Pano`nun hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi teşekkür ederiz...

Mrt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine vergi bilincinin yerleşmesi, gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalıklarının artırılması amacıyla okullarda "Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimi" yapılmıştır.

Mrt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Sivil Savunma Kulübü Danışmanı İhsan KARACA`nın yaptığı konuşmayla bitirildi.

Mrt

Didim Anadolu İmam Hatip Ortaokul öğrencileri Kuşadasında yapılanLiseler arası araştırma projeleri yarışması izmir bölge sergisi gezisi düzenlendi.

Mrt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 6A proje sınıfı, İngilizce öğretmeni Tugay ULCAY eşliğinde 29.02.2024 Perşembe günü mesleklerin İngilizcesini ve neler yapabildiğini, yaparak yaşayarak öğrenme felsefesiyle eğlenceli bir şekilde öğrendiler.

Mrt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri bilim ve teknolojinin yaşamımızdaki yeri, bilim insanları ve ortak özellikleri konusunu pekiştirmek amacıyla etkinlik gerçekleştirdiler.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi öncelikle 9 sınırlarımız olmak üzere bu hafta Çatışma Çözme Becerileri ile Çatışma Çözme Basamakları konısunda öğrencilerimize Semir düzenlemiştir. Öğrencilerimize Özür Dileme konusunda takınılması gereken tavırlar ve özürdilemenin önemi konusu anlatılmıştır