AYDIN / DİDİM - Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Amaç, izinsiz özel öğretim faaliyetlerine engel olmak

Şbt

DİDİM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLEMLER PROJE OKULUMUZDA HER SINIF DÜZEYİNDE TBM KAPSAMINDA BAĞIMLILIK YAPICI MADDELER VE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERLERİMİZ RAHBER ÖĞRETMENİMİZ GÖKMEN ÖZEN TARAFINDAN HER HAFTA BAŞKA BİR SINIF DÜZEYİNDE DEVAM ETMEKTEDİR. DİLENİLEN TAKDİRDE OKUL VELİLERİMİZDE OKUŞTURULACAK BİR GRUPLA BU SEMİNERLERE KATILABİLİR. TEŞEKÜRLER. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ SAYIN VELİLER.

Şbt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehberlik servisimiz öğrncilerimize "etkili ders çalışma yöntem ve teknikleriyle Kariyer Planlaması konusunda bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Öğrencilerimize okumakta oldukları bölümler ve okumayı düşündükleri bölümler konusunda gerekli bilgileri verere ileride düşündükleri meslekler ve yüksek öğrenim plalarına katkı sağlıyor

Şbt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencilerinin  yapmış olduğu “Teknolojinin Yararları ve Zararları” konulu münazara  etkinliği Sosyal Bilgiler Öğretmeni Damla Çetin Yukarır liderliğinde gerçekleştirildi.

Şbt

Didim İmam Hatip Ortaokulu 5A snıfı öğrencileri 21.02.2024 tarihinde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Damla Çetin Yukarır liderliğinde Deprem bilincini oluşturmak için etkinlik gerçekleştirildi.

Şbt

İklim, belirli bir yerde ve belirli bir zamanda gözlemlenebilen hava olaylarının bir açıklamasıdır. Hava durumu sıcaklık, yağış, bulutluluk, rüzgâr, güneş ışığı vb. ile belirlenir.

Canlı yaşamında etkisi büyüktür. İklim, jeolojik materyallerin değiştirilmesi ve organik maddenin ayrıştırılması veya korunması yoluyla bitki ve hayvanların dağılımında da ve toprak oluşumunda önemli bir rol oynar.

Bu amaçla Sosyal Bilgiler dersinde ‘İklim ve Yaşamım’ konusunu sınıf içinde düzenlenen kostüm partisi etkinliği ile işleyen 5.sınıflarımız derste öğrendikleri konuları drama yöntemiyle de pekiştirdiler.

Şbt

Didim İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Damla Çetin Yukarır tarafından 6. sınıf öğrencilerimize Sosyal Bilgiler dersinde, paralel ve meridyenleri balon üzerinde çizme etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri kapsamında, 19.02.2024 Pazartesi günü Rehber Öğretmenimiz Gökmen ÖZEN tarafından konferans salonunda "Madde Bağımlılığı" sunumu yapılmıştır.

Şbt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi 06.02.2024 Salı günü okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Betül CİNİ, Fatime GÜL, Raşide ÖZKORKMAZve Zeki DİRİL tarafından hazırlanan Miraç Kandili programı düzenlendi. Katılan öğrencilerimize program sonunda tatlı ikrtamında bulunuldu. Miraç ile ilgili farkındalık oluşturuldu. Öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin okul başarısının önemi konusunda rehberlik servisimiz tarafından bilgilendirme toplatıları yapılmaktadır.

Rehberlik servisimiz bu toplantıların öğrencilerimizin bilinçlenmesi, açık liselere geçişlerinin azaltılmasıması amaçlamaktadır.

Şbt

6 Şubat Deprem Sinevizyonu gösterimi yapıldı.

Şbt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizin meslekleri tüm yönleriyle tanımasını sağlamak, meslek tercih süreçlerini hızlandırmak, doğru meslek tercihinde bulunmalarına katkıda bulunmak, her meslek değerlidir bilincini oluşturmak amacıyla Rehber Öğretmen Gökmen ÖZEN tarafından sunum yapıldı.

Şbt

12 sınıf Öğrencilerine YKS başvuru işlemi anlatıldı. ÖSYM Aday İşlemleri Sisitemi tanıtımı ve örnek kayıt yapıldı.