AYDIN / DİDİM - Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Dİidim Anadolu İmam Hatip Lisesi 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Şbt

Türkiye Bağımlılık Mücadele kapsamında öğrencilerimizin bağımlılık yapan maddelere karşı farkındalık oluşturma, bu maddelerin vucudumuza ve sosyal hayatımıza verdiği zararlar konusunda Rehberlik servisimizin sınıflar bazında seminerleri devam etmektedir

Şbt

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi velilere 6 Şubat deprem broşürü dağıtıldı.

Şbt

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU BİLGİLENDİRME PDF OLARAK AÇABİLİRSİNİZ.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Anadolu İmam Hatip Lisesleri Mesleki Yarışmalar Kapsamında Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması "İL FİNALİ"V22 Aralık 2023 Cuma Günü Saat 10:00' da Okulumuz Ev Sahipliğinde Yapılmıştır. Dereceye Giren Tüm Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

OKULUMUZ 7-A PROJE SINIFI ÖĞRENCİSİ YUSUF ALACA'YI ZİYARET ETTİK, ÖĞRENCİMİZE VE TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Arapça;

* İlahi kitabımızın dili,

* Yaklaşık 450 milyon insanın anadili,

*Yaklaşık 1,5 milyar insanın ibadet dili,

* Dünyada en yaygın coğrafyada konuşulan üçüncü dil,

* 1973´ten beri de Birleşmiş Milletlerin altıncı resmi dilidir.

Arapça, tüm liselerde seçmeli ders olarak okutulabilmekte ve 2012 yılında UNESCO tarafından alınan bir kararla da 18 Aralık, Dünya Arapça Günü olarak kutlanmaktadır.

Bu kapsamda okulumuzda düzenlenen program ve etkinliklerde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve görevlilerimize özellikle de Arapça öğretmenimiz Fatime hocaya teşekkür ediyoruz.

Ara

BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ NURHAK YILMAZ 10-A SINIF VELİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Ara

Atatürk büstü onarımı ve yazıları yenilendi.

Ara

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda 14.12.2023 Perşembe gecesi saat:20:30`da birlikte tatlı yenilip sohbet edildi ve boncuklarla bilezik hazırlandı.

Ara

İnsan hakları; tüm insanların hiçbir ayrım gözetmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olmasıdır.

İnsan Hakları ve Demokrasi haftası öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla okulumuzda yapılan programlarla coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Aydın Masa Tenis Turnuvası Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Türk Dili ve Edebiyetı Öğretmenim Şükrü ÖZEL önderliğinde katılım sağlandı.

Ara

5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinde öğrencilerimiz taş ve boyalar ile Türkiye fiziki kabartma haritasını hazırladı. Yükselti basamaklarına göre boyama yapan öğrencilerimiz ülkelerini ve yaşadıkları bölgeyi yakından tanıma ve inceleme şansı buldu. Çalışması için Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Damla hocaya teşekkür ediyoruz

Ara

Didim İmam Hatip Ortaokulu genelinde yapılan deneme sınavı sonuçlarında Türkçe sorular hepsini doğru yapan 5/A öğrencisi Meryem ÖZYURT Türkçe Öğretmeni Halime hoca tarafında kitap hediye edildi.

Ara

-Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi futbol takımımız 30.11.2023 perşembe günü saat 16:00`da Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesini 3 - 1 yendi.