AYDIN / DİDİM - Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

DİDİM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ HAFTANIN KONUSU OLAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE " KARAR VERME SÜREÇLERİ" KONUSUNU İŞLEMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNÜVERSİTEYE YÖNELİK SORULARINI DA CEVAPLAYAN REHBERTLİK SERVİSİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILIMCI BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.

May

2024 yılı mezunlarımız için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlenerek öğrencilerimizin temsili diplomaları verildi. Kep atma töreni gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerimizi tebrik ederek önlerindeki YKS sınavlarında başarılar diliyoruz. Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yaşamlarının olmasını temenni ederiz. Bu güzel günün gerçekleşmesinde katkısı bulunan okul idaremize, yoğun emeklerinden dolayı mezuniyet komitemize ve emeği geçen öğretmen,öğrenci ve personel herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

12. Sınıf öğrencilerimizde üniversite eğitimi hakkında farkındalık kazandırmak ve öğrencilerimizin üniversite hazırlığını ciddi bir boyuta taşımak amacıyla Ege üniversitesine gezi düzenlendi.

May

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi  "Masa Tenisi Turnuvası" Türk Dili Edebiyat Öğretmeni Şükrü ÖZEL tarafından yönetilmekte ve turnuvalar devam etmektedir.

May

Okulumuz 7-A ve 6-A öğrencileri İngilizce öğretmenleri ile birlikte İngilizce dersi ünitesi olan "Environment(Çevre)" ve "Save the Planet(Gezegeni koru)" kapsamında okul bahçesinde çevre temizliği yaptılar.

Nis

Didim İmam Hatip Ortaokulu sınıflararası düzenlenen futbol turnuvasında 7/A-prj öğrencilerimiz şampiyon oldu. Çekişmeli geçen maç müsabakası beraberlikle bitmiş, penaltılar 5-5 devam edince seri penaltılarsonucu 7-6 maç sonuçlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Turnuvada emeği geçen Okul Rehber Öğretmenimiz Gökmen ÖZEN hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Stadyumunda büyük bir çoşkuyla kutlandı.Okulumuz  8/A öğrenci Ecrin Naz BULUT 23 Nisan şiiri ödülünü Didim Kaymakamı Can Kazım KURUCA`dan tarafından verilşmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sevinç ve coşkuyla kutladık.

Nis

DİDİM İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA BU GÜN 7/A VE 7/A PRJ SINIFLARIMIZ KARŞIŞAŞMIŞTIR. MAÇIMIZIN NORMAL SÜRESİ 3-3 BİTMİŞTİR. PENALTILARA GİDEN MAÇI 7/A PRJ 5-4 KAZANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ CENTİLMENCE DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "VAKTİ KUŞANMAK" projesi kapsamında Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle namaz konusuna yönelik bakış açısını zenginleştirmek, namazın bireysel, sosyal ve toplumsal yönlerinin fark etmesini ve manevi huzuru tecrübe etmesini sağlamak amacıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Nis

Didiim İmam Hatip  Ortaokulu 5A proje de Cansu öğrencimiz okculuk il şampiyonasında okulumuzu temsil etti.

Nis

Okul rehberlik servsimiz sınava girecek öğrencilerimize "sınav stratejileri" konusunda seminer düzenlemiştir. Öğrencilerimizin stratejilerini dinleyip uygulanacak yollar konusunda fikir alış-verişi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE "SINAV KAYGISI" KONUSUNUNDA BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.  OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DENEME SINAVLARI KONUSUNDA DEĞERLENDİRMELER YAPILMIŞTIR. SINAV STRATEJİLERİ KONUSUNDA GEREKLİ YARDIMIN REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN SAĞLANACAĞI BİLDİRİLMİŞTİR.

Mrt

Öğrencilerimizin; İslam'ın temel kaynakları Kur'an ve sünneti anlamalarını ve yaşamalarını sağlamak, ayetler ve hadisler ışığında onlara; güncel olayları doğru yorumlama becerisi kazandırmak, ahlâkî değerleri ve bu değerlerin oluşmasında Kur'an ve hadislerin rolünü kavratmak için her Ramazan ayının günü için ayet ve hadis  mektubu  etkinliği oluşturuldu.

Katkılaruından dolayı Din Kültürü ve Ahlak bilisi Öğretmenlerimiz Raşide ve Betül hocalarımıza teşekkür ederiz.